Goedkope Casual Schoenen
Valuta:
Netherlands

Categorie

Naar huis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Verzending

1.We schip de door u bestelde artikelen via EMS, DHL en ga zo maar on.7-10 werkdagen usually.Surely zou kunnen zijn 7-15 werkdagen.

2.Onze doel is om alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken. Houdt u rekening met 1-2 werkdagen voor uw bestelling te verwerken. Na betaling is ontvangen, zullen we verzenden van uw bestelling op tijd. Wij doen altijd ons best om u te helpen uw tijd en geld te besparen.

3. U kunt bij ons terecht voor het volgen aantal die beschikbaar zijn binnen 36 uur is.

4.We zijn een professionele online dealer. Levertijden zijn gebaseerd op de dag dat uw bestelling is verzonden en kan meestal neem 2 extra werkdagen. Wij garanderen dat uw bestelling zal worden verzonden en rechts delievered aan uw deur.

5.Shipping vergoeding voor de koper pays.We zijn niet gratis levering.

Shopping veilig
We maken gebruik van state-of-the-art encryptie-technologie om uw credit card / persoonlijke gegevens te beschermen. U kunt uw bestelling (s) te plaatsen door het gebruik van Secure Socket Layer (SSL). Digitale certificaten data versleuteld met behulp van SSL-technologie, dat is de industrie standaard methode voor het beschermen van webcommunicatie. De SSL-beveiligingsprotocol biedt data-encryptie, authenticatie server, bericht integriteit en optionele clientverificatie voor een TCP / IP-verbinding. Omdat SSL in alle belangrijke browsers en webservers gebouwd, gewoon installeren van een digitaal certificaat wordt op hun SSL-mogelijkheden. SSL wordt geleverd in twee sterktes, 40-bit en 128-bit, de lengte van de "session key"; gegenereerd door elke versleutelde transactie. Hoe langer de sleutel, hoe moeilijker het is om de encryptie code te breken. Football Fanatics maakt gebruik van 128-bit encryptie. De meeste browsers ondersteunen 128-bit SSL-sessies, de triljoenen keer sterker dan 40-bit sessies.

Veilig winkelen Assurance

Elke online transactie u met onze winkel is 100% veilig. Onder de Fair Credit Billing Act kan uw bank niet te houden voor meer dan $ 50 die verantwoordelijk is voor frauduleuze kosten. In het geval van ongeautoriseerd gebruik van uw creditcard die u nodig hebt uw credit card provider in overeenstemming met haar rapportage regels en procedures.

Terugkeer en Exchange-beleid

Graag willen wij u 100% tevredenheid. Als u wilt uw items terug te keren, zijn er een aantal stappen die u moet volgen.

1.Please contact met ons op om te bevestigen de terugkeer verzendadres voor het versturen van de items terug.

2.Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun originele staat (dat wil zeggen niet gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags).

3.Alle bestelde artikelen zijn de juiste items die u hier te halen.

4.You moet weten als je gelijk items terug te keren voor een terugbetaling, alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een restocking fee. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.
5.We Het spijt ons, maar we zullen niet de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van juiste volgorde package.you moeten verantwoordelijk zijn voor de verzendkosten costs.When wij uw terugkeer ontvangen te zijn, zullen wij u terugbetalen. Houd rekening met een aantal werkdagen voor de terugbetaling te verwerken.